Första dagen!

Idag var det första skoldagen! Det var jätte kul att komma tbx! :D Vi gjorde olika aktiveteter och fick mest info om veckan som kommer :) Men imorrn ska vi till Kvarnis och simma - direkt på morgon...- men om vi vill ha MVG i simmning måste vi simma 1km, och sen mindre om man vill ha VG, IG men det är klart man simmar 1km det är ju super lite! För ett MVG! :D

Men ialla fall, så har jag fått Anders som mentor, vilket betyder GREAT! Han är toppen :D Super skön! Så rolig!


 
Nu lite fakta om älsklingen Robert Pattinson!

Namn:
Robert Thomas Pattinson
Smeknamn: R-pattz

Född: 13 maj 1986 i London, England

Han... är en brittisk skådespelare, fotomodell och musiker. Han är mest känd för att ha spelat Edward Cullen i filmen Twilight som är baserad på novellen "Om jag kunde drömma" av Stephenie Meyer, och rollen som Cedric Diggory i Harry Potter och den flammande bägaren.

Rob föddes i London. Hans mor, Clare, jobbade vid en modellagentur, och hans far, Richard, importerade veteranbilar från USA. Pattinson gick i både Tower House School och Harrodian School. Robert har två äldre systrar, Lizzy och Victoria.


Karriär

Robert Pattinson började med amatörteater genom Barnes Theatre Company. Efter ett tag testade han professionell teater och redan som tolvåring provade han på modellyrket. Sitt stora genombrott fick han med filmen Harry Potter och flammande bägaren där han spelade Cedric Diggory. Mest känd är han dock för filmen Twilight där han spelar vampyren Edward Cullen. Just nu håller han på med att spela in uppföljaren till Twilight, New Moon, som har premiär på bio i Sverige den 20 november 2009. Sommaren 2009 började han och sina medskådespelare spela in den näst sista filmen i twilight serien. The twilight saga: Eclipse (film) planerar ha premiär den 30 juni 2010.
Pattinson har även medverkat i flera andra filmer, som till exempel huvudrollen i filmen Little Ashes där han spelar Salvador Dalí. Little Ashes har premiär i Sverige under 2009.

Robert komponerar sin egen musik och kan spela piano, gitarr och munspel. Bland annat spelar och sjunger han låtarna "Never Think" och "Let Me Sign" som är med på soundtracket till filmen Twilight.

A lot of fact! :D ENJOY!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0