Dagens!


Taylor Lautner :) <3



Fakta om Taylor:

Namn: Taylor Daniel Lautner

Född: 11 februari 1992 i Grand Rapids, Michigan

Fritid:
Han är en amerikansk skådespelare, mest känd från Twilightfilmerna, där han spelar Jacob Black, Bella Swans vän. Han kommer att medverka i de kommande filmerna New Moon, Eclipse och Breaking Dawn, där Jacob Black får en mer betydande roll i filmernas handling. Till en början var det inte säkert att Taylor skulle få spela Jacob även i resterande filmer, eftersom Jacob är betydligt mer vältränad och även längre i de kommande filmerna än i Twilight. Dock ville Taylor så förtivlat gärna ha rollen, att han tillbringade flera timmar om dagen på gym under en längre tid. Han lyckades då uppnå regissörens krav.


Karriär:
Taylor Lautner började som sexåring att träna kampsport på Fabiano's Karate School i Holland, Michigan. De följande åren blev han mycket framgångsrik. När han var elva år gammal var han rankad etta i världen för NASKA Black Belt Open Blanketter, Musical vapen, traditionell vapen och traditionella former. Han blev inbjuden att träna med världsmästaren Mike Chat, och när han var tolv år vann han tre guldmedaljer i junior-VM.

Taylor Lautners skådespelarkarriär började när hans kampsportsinstruktör övertalade honom att gå till en audition för en roll i en Burger Kingreklam. Trots att han inte lyckades särskilt bra, gillade han skådespeleriet så mycket att han bestämde sig för att försöka sig på en skådespelarkarriär. Snart pendlade han och hans familj mellan Michigan och Kalifornien, så att Taylor kunde gå på auditions. När Taylor var tio, flyttade familjen Lautner till Los Angeles, enbart för att Taylor skulle kunna satsa fullt ut som skådespelare.

2005 fick Taylor en roll i Fullt hus igen. Där fick han spela Eliot Murtaugh, son till Jimmy Murtaugh, som blir kär i Sarah Baker (Alyson Stoner). Han medverkade också i 3D-filmen På äventyr med Sharkboy och Lavagirl från 2005.

Taylor Lautner är också med i LA Hip Kids, en hiphopgrupp.

Taylor är även känd för sin vältränade överkropp, som han då inte är så nöjd med. Men han var tvungen att träna till filmen Twilight eftersom han så gärna ville ha den rollen. Jacob Black  föreställer en Varulv (en människa som kan bli varg) Eftersom i boken står det att Jacon är väldigt stor.

Kram! Detta var dagens bild + fakta ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0